Over ons

Even voorstellen

Hondenhotel Meulencor en Kennel Van de Cormeulen worden gerund door Natascha van de Corput en dochter Lieke van de Meulengraaf. Samen met ons gezin zijn wij woonachtig in het buitengebied van het Brabantse Best. Hier hebben wij de tijd en ruimte om met onze grote passie bezig te zijn: honden. Ons leven is volledig gericht op de verzorging van honden. Lieke heeft de opleiding dier en gedrag gevolgd en beschikt over de diploma’s vakbekwaam medewerker dierenverzorging en heeft haar besluit houder van hond kat gehaald. Natascha heeft ook het honden katten besluit.

Hondenkennel en hondenpension Best

In hondenkennel en hondenpension Best zijn wij lief en consequent voor elke hond en besteden wij veel aandacht aan zijn of haar gesteldheid. We fokken af en toe een nestje uit verantwoorde en weloverwogen combinaties. Hierbij vinden wij de gezondheid en het karakter van de hond heel belangrijk. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw hond onder te brengen in ons hondenpension Best tijdens vakanties.

Ruime uitlooprennen

Sinds 2012 zijn wij gevestigd aan de Kruisbeemdenweg 16 in Best. Hier beschikken wij over ruime uitlooprennen. De honden verblijven hier in groepsverband en bieden wij de mogelijkheid om zoveel mogelijk buiten te zijn. Honden kunnen eventueel ook apart geplaatst worden.

Elke hond beschikt bij ons over zijn eigen ruime binnen kennel met of zonder vaste uitloop naar buiten.