Onze honden

Bij kennel van de Cormeulen verwelkomen wij verschillende hondenrassen. Ook fokken wij af en toe een nestje uit verantwoorde en weloverwogen combinaties, waarbij we de gezondheid en het karakter van de hond heel belangrijk vinden. Als wij een nest pups aanbieden is elke pup altijd meerdere malen volgens schema ontwormd, ingeënt, gechipt, gezond verklaard (door een erkend dierenarts), voorzien van een paspoort, koopovereenkomst en geregistreerd bij een overheid erkende databank voordat u hem of haar mee naar huis neemt. Onze pups worden met de nodige aandacht en zorg groot gebracht en goed gesocialiseerd.  In Best treft u onder meer Nova Scotia Duck Tolling Retrievers, beagles en Labrador Retrievers.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever

De Nova Scotia Duck Tolling Retriever (of Toller) is een hondenras dat ontstond in het begin van de 19e eeuw in Canada. Dit ras is gefokt als werkhond. De Toller dankt zijn karakter aan het specifieke werk waarvoor hij is gefokt. super fijne gezinshond die graag met zijn maatjes er op uit trekt.

Beagle’s

Beagles zijn vriendelijke, vrolijke, sterke en energieke honden. Ze zijn sociaal en kunnen goed opschieten met andere honden. Beagles hebben een echt jachtinstinct. Ze vinden zoek- en speurspelletjes erg leuk. Met voldoende uitdaging en beweging, zijn Beagles ook ideale gezinshonden.

Labrador

De labrador retriever is een echte gezinshond en door zijn leergierigheid en intelligentie niet moeilijk op te voeden. Ze floreren het best bij een consequente, vriendelijke opvoeding. Hij is echter ook gefokt voor de jacht maar is ook te trainen voor assistentie of hulphond. (waarbij ook van onze pups gebruikt worden voor hulp hond)

pups inpressies