Hondenhotel Best

Hondenpension Meulencor en Kennel Van de Cormeulen worden gerund door ons gezin, bestaande uit Natascha van de Corput, John van de Meulengraaf en onze dochter Lieke. Dit doen wij in het buitengebied van Best; een fijne, ontspannen en natuurlijke omgeving voor uw hond!
Elke hond beschikt bij ons over zijn eigen ruime binnen kennel met of zonder vaste uitloop naar buiten.
We hebben diverse grote uitlaatrennen waar de honden meerdere malen per dag naar toe mogen om lekker naar harte lust te spelen of te luieren en uiteraard hun behoefte te doen.

Openingstijden hondenhotel:
Van maandag tot en met zaterdag:
s’morgens tussen 9.30 uur en 10.30 uur
s’avonds tussen 18.00 uur en 19.00 uur
Op zon- en feestdagen: gesloten voor halen en brengen.

De honden kunnen alleen uitsluitend gebracht en gehaald worden tijdens de openingstijden. Als u het niet kan halen dan kan u tijdens de volgende openingstijd uw hond pas brengen of halen. Vanwege onze werkzaamheden en de rust en regelmaat in de kennel.

De inentingen:

De verplicht gestelde inentingen zijn: De jaarlijkse cocktail enting en een (aparte) enting (neusspray) tegen kennelhoest. De inentingen moeten minimaal 14 dagen voor het inchecken gegeven worden en mogen maximaal 1 jaar oud zijn bij het ophalen van u hond(en). Dit moet blijken uit het door u meegenomen paspoortje of vaccinatieboekje.

Boekje:  

Indien u het inentingsboekje niet bij heeft of als de inentingen niet in orde blijken te zijn, nemen wij de hond(en) onder geen enkele voorwaarden op in ons hotel. Wij zijn verplicht deze bij ons te hebben zo lang de hond(en) bij ons verblijft.

Tarieven:

De kosten voor de opvang worden per kalenderdag berekend, dit betekend dat de dag van brengen altijd in rekening wordt gebracht. Als u uw hond s ochtends tussen 9:30 en 10:30 ophaalt word dag niet gerekend, als u de hond savonds ophaalt wordt de dag wel gerekend.
Tarief per hond: 15 euro per kalenderdag incl. 21% btw
De kosten voor de gehele gereserveerde periode worden in zijn geheel voldaan bij ophalen van u hond(en). Ook de dagen die u eerder terug komt of de hond later brengt dan gereserveerd worden berekend.