Hondenhotel Best

Hondenpension Meulencor en Kennel Van de Cormeulen worden gerund Natascha van de Corput en  dochter Lieke van de Meulengraaf. Dit doen wij in het buitengebied van Best; een fijne, ontspannen en natuurlijke omgeving voor uw hond!
Elke hond beschikt bij ons over zijn eigen ruime binnen kennel met of zonder vaste uitloop naar buiten.
We hebben diverse grote uitlaatrennen waar de honden meerdere malen per dag naar toe mogen om lekker naar harte lust te spelen of te luieren en uiteraard hun behoefte te doen.

De in ons pension/hotel ingebrachte hond(en) verblijft hier geheel voor eigen risico. U vrijwaart ons derhalve van elke aansprakelijkheid. U gaat akkoord met het oproepen van een dierenarts, indien dit door ons noodzakelijk wordt geacht en u voldoet aan de hiervoor gemaakte kosten. Wij kunnen ter alle tijden uw hond(en) weigeren.

Wij nemen geen nieuwe klanten met hoog risco honden aan. Dat zijn bijvoorbeeld Staffords, pitbulls, Rottweilers, Cane Corso, Boerboels, Bulterrier, akita inu. 

Openingstijden hondenhotel:
Van maandag tot en met zaterdag:
s’morgens tussen 9.30 uur en 10.30 uur
s’avonds tussen 18.00 uur en 19.00 uur
Op zon- en feestdagen: gesloten voor halen en brengen.

De honden kunnen alleen uitsluitend gebracht en gehaald worden tijdens de openingstijden. Als u het niet kan halen dan kan u tijdens de volgende openingstijd uw hond pas brengen of halen. Vanwege onze werkzaamheden en de rust en regelmaat in de kennel. Als we niemand verwachten is onze receptie gesloten. Van tevoren telefonisch contact opnemen voorkomt teleurstellingen. U kunt uw hond niet mee wegbrengen en ophalen naar het verblijf. 

De inentingen:

De verplicht gestelde inentingen zijn: De jaarlijkse cocktail vaccinatie en een (aparte) vaccinatie (neusspray) tegen kennelhoest. Deze moeten geldig zijn zolang de hond bij ons verblijft. De inentingen moeten minimaal 14 dagen voor het inchecken gegeven worden en mogen maximaal 1 jaar oud zijn bij het ophalen van u hond(en). Dit moet blijken uit het door u meegenomen paspoortje of vaccinatieboekje. Pups zijn welkom vanaf leeftijd van 14 weken, mits ze met 12 weken volledig zijn gevaccineerd.

Boekje:  

Indien u het inentingsboekje niet bij heeft of als de inentingen niet in orde blijken te zijn, nemen wij de hond(en) onder geen enkele voorwaarden op in ons hotel. Wij zijn verplicht deze bij ons te hebben zo lang de hond(en) bij ons verblijft.

Tarieven:

De kosten voor de opvang worden per kalenderdag berekend, dit betekend dat de dag van brengen altijd in rekening wordt gebracht. Als u uw hond s ochtends tussen 9:30 en 10:30 ophaalt word dag niet gerekend, als u de hond savonds ophaalt wordt de dag wel gerekend.
Tarief per hond: 20 euro per kalenderdag incl. 21%btw.
Toeslag eigen voer en/of medicijnen 1 euro per dag
.

De kosten voor de gehele gereserveerde periode dient in zijn geheel voldaan te worden bij ophalen van u hond(en). Ook de dagen die u eerder terugkomt of de hond later brengt dan gereserveerd worden in rekening gebracht.

Reserveren kan alleen uitsluitend door reserveringsaanvraag te doen in het reserveringssysteem:

Het is voor de vakantieperiodes verstandig zo vroeg mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen. We kunnen het verblijf pas reserveren als u de exacte datums weet, de dag van brengen en de dag van halen. Want het is niet de bedoeling dat u ruim gaat boeken en dan uiteindelijk gaat aanpassen. Dan krijgt u van ons een bevestiging binnen enkele dagen terug of dit gereserveerd staat of niet. De reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging.  Het systeem geeft geen beschikbaarheid aan. Als het systeem groen aangeeft betekent dat we geopend zijn voor halen en brengen en rood betekent gesloten voor halen en brengen. heeft niks te maken of we nog plek hebben.

Voer/medicijnen:

Wij voeren 2 keer per dag brokken kwalitatief heel hoogwaardige brok van het merk Pro plan (kip-rijst) dit zijn krokante brokken, dit is  goed verteerbare brok zonder geur kleur of smaak stoffen. We hebben ook puppy brok van merk Pro Plan. 

Eigen voer: Toeslag van 1 euro per dag.  U mag alleen eigen voer mee brengen als u hond een speciaal dieet volgt vanwege een allergie of zwakke darmen. Dan dient u dat zelf voldoende mee te geven tezamen met een maatbeker in voer ton of in afgewogen zakjes.  Medicijnen toeslag van 1 euro per dag: Het toedienen van medicijnen is voor ons geen probleem. Zorg dat u voldoende meegeeft. Graag de medicijnen meegeven in de originele verpakking of in een afsluitbaar doosje voorzien van een etiket met de dosering en de naam van de hond.

Bij reserveren gaat u akkoord met onze algemene voorwaarde zie link. Of zie bijlage in de bevestigingsmail!